UniClique Forum

suspendirana

Started by bije54 2017-06-30 at 12:55
0 replies to this topic
bije54
Resident
Posts: 2
Бидејќи не можам да прашувам во CLIQUESTERIA а некој работи верувам и во тој сајт, сакав да прашам дали знае некој зожто ми кажува дека сум СУСПЕНДИРАНА ,токму сега кога побарав 5 $? ВЕ МОЛАМ АКО НЕКОЈ ПОИСКУСЕН ВО ОВИЕ РАБОТИ ДА МИ КАЖЕ ШТО ДА ПРАВАМ?
« Last Edit: 2017-06-30 at 12:56 by bije54 »

    UniClique Media © 2017-2024. All rights reserved.

Earn Free Bitcoin